sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Puut ei vielä varise, pihan lätäköt ei mene riitteeseen


Tähän väliin jotain muuta kuin kirjoja.

Pyhäinpäivänä oli goottien naamiaiset. Aikaa tehdä asu oli yksi päivä, koska muutin hahmovalintani viime hetkessä. Hahmo oli ihmemaan Liisa kauhupelistä Alice Madness Returns.
Esiliina, mekko ja paita olivat jo olemassa, essuun lisäsin vain kartonkikuviot. (Keskitalven ilo: pimeässä otetut kuvat ja valotuksen korjaus päin seiniä.) Loput asusta oli meikkiä ja tekoverta, mutta jotakin vielä... 

Koska olen nörtti ja kirjansitoja, oli luonnollista tehdä pahvista veitsi.
Huomautan tähän väliin, ettei minulla ole minkäänlaista muotoilijan tai mallintajan kurssia takana - ja jälki on sen näköistäkin. Mutta oma on aina oma. Kaarevan muodon leikkaaminen pahvista oli tuskaa. Varmasti tuohon on parempi keino?
Jutun ydin oli saada kohtuullisen näyttävä esine maksamatta siitä senttiäkään. Kaapista löytyi hopeanväristä askartelumaalia.
Ja akryylimaalilla loput osat.
Vorpal Bladen kuvioinnin tein ihan lyijykynällä.Riittävän hieno se oli. Pyhäinpäivä sattui olemaan vähän sateinen, ja naamiaisten päätteeksi veitsi raasu mureni ja päätyi roskiin. Onneksi on kuvia todistamassa, miten valtavasti vaivaa sitä joskus näkee kertakäyttöesineen luomiseksi---.


Niin, ja vielä tämä pieni asun yksityiskohta... pahvia, akryylimaalia, puuvärejä. Hän näyttää jotenkin meksikolaiselta, vahingossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti